Hírek

Elérhetőségek

Gyermely 17 tavaszi pillanata sétaútvonal

Sétaútvonal plakát
Dátum
Helyszín
Gyermely
Szervező
Gyermely Község Önkormányzata

Egy kis barangolásra hívjuk az érdeklődőket. Csatangoljunk a tavaszi napsütésben a falu jelenében és múltjában! Kalandozzunk szép természeti és épített értékeink között! Sétáljunk a több száz éves múltra visszatekintő közösségünk által létrehozott értékek birodalmában! Érezzük meg, hogy mekkora erő rejlik az összefogásban, és lássuk meg azt is, hogy egy-egy ember életműve akár évszázadokon átívelő jelentőségű lehet! Élvezzük a körülöttünk felhalmozott kincset!

A séta során 17 helyszínre látogathatunk el. A megjelölt célpontok mindegyikén QR kód mögé rejtett ismeretekkel gazdagodhatunk. Az információk és a helyszínen megfigyeltek alapján könnyű válaszolni a kérdésekre.

A menetlevél letölthető és kinyomtatható PDF formátumban, de elektronikus is beküldhető a Gyermely község facebook oldalán megadott elektronikus űrlapon. Kinyomtatva a színpad konyharészének szekrényéből elvihető.

A megoldásokat az elektronikus űrlap beküldésével, vagy a hivatal bejárata mellett elhelyezett postaládába várjuk. Minden jó megoldó, aki április 19-ig leadja, elektronikus formában emléklapot, illetve a helyi Coop boltban 10%-os engedményre jogosító kupont kap, amelyet GYERMELYI termékek vásárlásához használhat fel a hónap végéig.

Akinek van kedve, séta közben gyűjtsön egy zacskó szemetet, így egyúttal tehetünk is környezetünk védelmében. Az erről készült fotókat várjuk a Gyermelyen élni jó facebook csoportba! Szívesen vesszük a séta közben készült egyéb fotókat is.

 

Sétára, feltöltődésre, szép pillanatokra fel!

Kellemes időtöltést kíván Gyermely Község Önkormányzata!

(Programunkat a Coop Star Zrt. támogatja)

Csatolmány(ok):
Az esemény helyszíne térképen