Hírek

Elérhetőségek

Házhoz menő lomtalanítás 2022-től

Házhoz menő LOMTALANÍTÁS


Értesítjük Gyermely Tisztelt Lakosságát, hogy az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a továbbiakban a lomtalanítási tevékenységet HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS formájában végzi Gyermely településen az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

A házhoz menő lomtalanítás a tavaszi, illetve őszi időszakban egyaránt előzetes időpontfoglalást követően kérhető a 34/801-040-es telefonszámon, vagy az alábbi e-mail címen: ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu

 

A bejelentéshez szükséges adatok:

név, cím

elérhetőség (telefonszám)

Az adott évben ki nem használt alkalmak száma a következő évbe nem vihető át.

 

Lomtalanításba tartozó anyagok: a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni. Ingatlanonként maximum 2 m3 lom helyezhető ki.

 

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot az ügyfélszolgálatunkkal leegyeztetett gyűjtés napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék el az ingatlanok elé oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen, és gyalogos, valamint járműforgalmat ne akadályozzon.

További információkkal ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu e-mail címen, a 34/801-040-es telefonszámon, valamint a Tatabánya, Erdész utca E. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére.

 

Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük!

 

Néhány hulladéktípus nem helyezhető ki a lomtalanításnál. Erre is van megoldás.

A tatabányai hulladékudvarokban (Tatabánya, Búzavirág út 7860/1 hrsz. és Dubnik - völgy 0739/13 hrsz.) az érvényes szerződéssel rendelkező ügyfelek térítésmentesen leadhatják az alábbi hulladékokat:

· Autógumi évente 4 db

· Veszélyes hulladék (festék, olaj, elem, akkumulátor...) évente  5 kg

· Elektronikai hulladék évente 100 kg

· Építési, bontási hulladék évente 3 köbméter

· Lom évente 3 köbméter

Nyitvatartás: K-P 10.00-18.00 , Szombat 8.00-15.00 (kérjük, szállítás előtt tájékozódjanak!)

Mivel a szolgáltatás csak a szerződéssel rendelkező ügyfelek számára elérhető, személyi igazolvány, lakcímkártya szükséges.

 

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

http://vvhulladekkezelo.hu/tartalmak/tajekoztatas_a_lakotelepi_hazhoz_m… 

Kép
Házhoz menő lomtalanítás