Hírek

Elérhetőségek

Tavaszi lomtalanítás 2021

LOMTALANÍTÁSI FELHÍVÁS

 

Értesítjük Gyermely Tisztelt lakosságát, hogy az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

2021. április 8-9-én (csütörtök, péntek)

 

LOMTALANÍTÁST végez Gyermely településen

az érvényes hulladékszállítási  szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

 

Kérjük a COVID fertőzött vagy karantén alatt álló ingatlanhasználókat, ne helyezzenek ki lomhulladékot a közterületre közvetlen környezetük és munkatársaink egészségének megóvása érdekében!

Ez esetben javasoljuk a lomhulladékok egészségügyi veszélyhelyzet feloldását követő beszállítását a tatabányai hulladékudvarokba.

 

2021. április 8. csütörtök

 

Gyarmatpuszta, Tatai út, Dózsa Gy. u., Szomori u., Jókai M. u., Tabán u., Szabadság u.

 

2021. április 9. péntek

 

Viola u., Akácfa u., Nefelejcs u., Semmelweis u., Gyöngyvirág u., Iskola u., Iskola köz, Rózsa u., Patkó u., Csalogány u., Ady E., u., Béke u., Rákóczi F. u., Petőfi tér, Kossuth L. u., Naphegy u., Virág u., Major u., külterületi zsákos hulladékgyűjtés területe

 

 

Lomtalanításba tartozó anyagok: a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni! Ingatlanonként maximum 2 m3 lom helyezhető ki.

 

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot a gyűjtés napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék el az ingatlanok elé oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen. A gyűjtőjárat minden utcában csak egyszer halad el.

 

Információval ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu e-mail címen, a 34/600-700 telefonszámon, valamint a Tatabánya, Fő tér 18/e. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére.

 

 

Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük.

 

 

 

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

Kép
Tavaszi lomtalanítás 2021